Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Dâmboviţa. Cerere de revizuire trimisă prin e-mail, neînsuşită de revizuient
05.09.2016 | Alina MATEI

Tribunalul Dâmboviţa a hotărât că cererea de revizuire fără motivarea detaliată în fapt şi în drept este nulă, conform art. 511 alin. 4 NCPC. Instanţa a constatat că cererea a fost trimisă de revizuient la serviciul de registratură al Tribunalului Dâmboviţa prin e-mail de două ori (15 şi 21 decembrie 2015). În faţa instanţei de judecată în şedinţă publică, revizuientul a declarat că, deși la dosar se află această cerere de revizuire, nu o recunoaște, nu a formulat nicio cale de atac împotriva deciziei nr. 1000/11.12.2015 și nici nu cunoaște avocatul care a trimis acest e-mail. De asemenea a mai declarat că nu își însușește cererea de revizuire și nu o semnează pentru că nu îi aparține. În consecinţă, instanţa a admis excepţia nulităţii cererii de revizuire ca urmare a încălcării termenului procedural de motivare a cererii. (Decizia civilă nr. 64 din data de 27 ianuarie 2016 pronunţată de Secţia I civilă a Tribunalului Dâmboviţa având ca obiect revizuire, www.rolii.ro)

Avocat Alina Matei
SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.