« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 

Tribunalul Dâmboviţa. Cerere de revizuire trimisă prin e-mail, neînsuşită de revizuient
05.09.2016 | Alina MATEI

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Tribunalul Dâmboviţa a hotărât că cererea de revizuire fără motivarea detaliată în fapt şi în drept este nulă, conform art. 511 alin. 4 NCPC. Instanţa a constatat că cererea a fost trimisă de revizuient la serviciul de registratură al Tribunalului Dâmboviţa prin e-mail de două ori (15 şi 21 decembrie 2015). În faţa instanţei de judecată în şedinţă publică, revizuientul a declarat că, deși la dosar se află această cerere de revizuire, nu o recunoaște, nu a formulat nicio cale de atac împotriva deciziei nr. 1000/11.12.2015 și nici nu cunoaște avocatul care a trimis acest e-mail. De asemenea a mai declarat că nu își însușește cererea de revizuire și nu o semnează pentru că nu îi aparține. În consecinţă, instanţa a admis excepţia nulităţii cererii de revizuire ca urmare a încălcării termenului procedural de motivare a cererii. (Decizia civilă nr. 64 din data de 27 ianuarie 2016 pronunţată de Secţia I civilă a Tribunalului Dâmboviţa având ca obiect revizuire, www.rolii.ro)

Avocat Alina Matei
SĂVESCU & ASOCIAȚII

 
Secţiuni: Jurisprudență Tribunale, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD