TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Avocat la ediția 108 a Universității Populare ”Nicolae Iorga”
19.08.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Semnalăm și în acest an prezența la sesiunea de vară a Universității Populare ”Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte, a avocatului doctor în științe juridice cercetător științific Iosif  Friedmann–Nicolescu, care la 18 august 2016, în cadrul prelegerii publice intitulate ”Opere fundamentale originale ale Culturii Naționale”, va repune în circuitul științific lucrări elaborate de savantul Nicolae Iorga.

a) ”Acțiunea militară a României – în Bulgaria cu ostașii noștri” (Tipografia Societății ”Neamul Românesc”, 1913, Vălenii de Munte);

b) ”Iorga după întoarcerea la regimul de partid – Isprava” (Tiparul ”Datina Românească” Vălenii de Munte, 1932);

c) ”Iorga – Omul de muncă, Oratorul, Patriotul”, autor I. N. Lungulescu, Prim Procuror al Tribunalului Vâlcea, evocarea savantului la împlinirea vărstei de 60 de ani. (Din publicațiile Ligii Culturale – Secția R. Vâlcii, 1931, Institutul Grafic ”Gutemberg”, R. Vâlcea);

d) ”Dări de samă și notițe publicate de N. Iorga cu concursul mai multor specialiști” (Revista Istorică, Iulie – Septembrie 1928, Tipografia ”Datina Românească”, Vălenii de Munte).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate