Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Avocat la ediția 108 a Universității Populare ”Nicolae Iorga”
19.08.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Semnalăm și în acest an prezența la sesiunea de vară a Universității Populare ”Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte, a avocatului doctor în științe juridice cercetător științific Iosif  Friedmann–Nicolescu, care la 18 august 2016, în cadrul prelegerii publice intitulate ”Opere fundamentale originale ale Culturii Naționale”, va repune în circuitul științific lucrări elaborate de savantul Nicolae Iorga.

a) ”Acțiunea militară a României – în Bulgaria cu ostașii noștri” (Tipografia Societății ”Neamul Românesc”, 1913, Vălenii de Munte);

b) ”Iorga după întoarcerea la regimul de partid – Isprava” (Tiparul ”Datina Românească” Vălenii de Munte, 1932);

c) ”Iorga – Omul de muncă, Oratorul, Patriotul”, autor I. N. Lungulescu, Prim Procuror al Tribunalului Vâlcea, evocarea savantului la împlinirea vărstei de 60 de ani. (Din publicațiile Ligii Culturale – Secția R. Vâlcii, 1931, Institutul Grafic ”Gutemberg”, R. Vâlcea);

d) ”Dări de samă și notițe publicate de N. Iorga cu concursul mai multor specialiști” (Revista Istorică, Iulie – Septembrie 1928, Tipografia ”Datina Românească”, Vălenii de Munte).

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.