Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Normă privind sistemul de raportare contabilă semestrială în domeniul pensiilor private
19.08.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, Content, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 620 din data de 12 august 2016 a fost publicată Norma nr. 34 din 10 august 2016 privind sistemul de raportare contabilă semestrială în domeniul pensiilor private.

Norma stabileşte modul de întocmire şi depunere a raportărilor contabile semestriale pentru entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, în domeniul pensiilor private.

Societăţile de pensii depun la ASF raportările contabile semestriale, până la data de 16 august a fiecărui an.

Administratorii de fonduri de pensii facultative care sunt societăţi de administrare a investiţiilor sau societăţi de asigurări au obligaţia să întocmească raportări contabile semestriale, denumite în continuare raport financiar semestrial.

Fondul de garantare trebuie să întocmească raportări contabile semestriale.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti