Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Funcționarea sistemului de probațiune a cunoscut noi modificări

25.08.2016 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Guvernul a adus, în cadrul ședinței din data de 24 august 2016, o serie de modificări și completări Hotărârii de Guvern nr. 1079/2013 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a dispozițiilor Legii nr. 252/2013 privind organizarea și funcționarea sistemului de probațiune, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Hotărârea de Guvern adoptată întregește concepția actului de bază referitor la măsurile de ordin administrativ și funcţional necesare finalizării procesului de reformă a sistemului de probațiune din România și definitivează în același timp cadrul legal secundar necesar pentru desfășurarea în condiții optime a activității de probațiune.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate