JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Institutul Național de Administrație redivivus
24.08.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Guvernul a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, printr-o ordonanță, înființarea Institutului Național de Administrație, instituție publică cu personalitate juridică care își va desfășura activitatea în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și care va asigura cadrul instituțional în vederea derulării activităților de formare a personalului din cadrul autorităților și instituțiilor publice, potrivit agerpres.ro.

Institutul Național de Administrație va asigura cadrul organizat/ formal pentru a suplini nevoia de formare pentru categoriile de personal care funcționează în cadrul autorităților și instituțiilor publice, dar și mai multe mecanisme ce privesc asigurarea calității și unității în procesul de formare.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate