Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

O multinațională a prejudiciat statul român cu cca. 10 milioane de euro


25 august 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Inspectorii Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) au analizat activitatea unei firme specializate în comerțul cu produse farmaceutice și au constatat un prejudiciu în valoare de 44,49 de milioane de lei (cca. 10 milioane de euro) produs bugetului de stat
prin sustragere de la plata TVA, potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală dat publicității luni, 22 august 2016.

Societatea a desfășurat pe teritoriul României servicii de marketing, promovare și autorizare pentru firma mamă din spațiul UE, dar le-a facturat ca și când activitatea s-ar fi realizat în țara respectivă. În aceste condiții, au beneficiat în străinătate pe nedrept de scutire la plata TVA, cu intenția de a se sustrage de la plata taxei pe valoare adăugată în România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică