Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Bazil Oglindă: Mi s-ar părea una dintre cele mai prudente soluții


30 august 2016 | Elena ZOIȚA
Secţiuni: Achizitii publice, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Av. conf. univ. dr. Bazil Oglindă, Managing Partner OGLINDĂ & PARTNERS, s-a referit, în cadrul dezbaterii Eliminarea jucătorilor din achizițiile publice, organizată de Societatea de Științe Juridice, la măsura suspendării actului administrativ.

Bazil Oglindă: ”Ce am constatat este că, de fapt, remediul acesta care mie mi s-ar părea unul rezonabil, de suspendare a actului administrativ până la soluţionarea în mod definitiv a litigiului – nu văd cine ar avea ceva de pierdut – mi s-ar părea una dintre cele mai prudente soluţii care ar putea fi pronunţate într-o astfel de situaţie în care lucrurile nu sunt clare cu privire la maniera în care a încetat contractul şi din culpa cui a încetat. Cu toate acestea, nu am găsit nici măcar o decizie, o sentinţă publicată, poate or fi fost, cele câteva pe care le-am găsit au fost toate de respingere, una sau două, că am şi spus de una, cu motivare care, după părerea mea, nu ţine seama de dispoziţiile, dacă nu mă înşel, art. 1536 cât este prejudiciul cu privirea la pierderea unei şanse, reglementat de Codul civil.”

* Selecție și redactare: Elena Zoița

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro