Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Întâlnire a conducerii UNBR cu reprezentanţii Uniunii Avocaţilor din Moldova


31 august 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

La şedinţa Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România din data de 27-28 iulie 2016 s-a hotărât că vizita reprezentanților Uniunii Avocaților din Republica Moldova să aibă loc în perioada 14-16.10.2016 la Mălin (Suceava), delegația română fiind formată din Președintele UNBR, av. dr. Gheorghe Florea vicepreședinții UNBR av. dr. Ion Turculeanu, av. dr. Traian Briciu și av. dr. Ioan Chelaru), avocat consilier Ioan Ioanovici și decanii barourilor din Moldova; din informațiile primite până în prezent, delegația moldoveană va fi formată din circa 5-7 persoane, dorindu-se participarea și a decanului Baroului Chișinău.

:: Buletinul Informativ al Consiliului Uniunii şi al Comisiei Permanente a UNBR – august 2016 (pag. 24)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii