Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire a conducerii UNBR cu reprezentanţii Uniunii Avocaţilor din Moldova
31.08.2016 | JURIDICE.ro

La şedinţa Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România din data de 27-28 iulie 2016 s-a hotărât că vizita reprezentanților Uniunii Avocaților din Republica Moldova să aibă loc în perioada 14-16.10.2016 la Mălin (Suceava), delegația română fiind formată din Președintele UNBR, av. dr. Gheorghe Florea vicepreședinții UNBR av. dr. Ion Turculeanu, av. dr. Traian Briciu și av. dr. Ioan Chelaru), avocat consilier Ioan Ioanovici și decanii barourilor din Moldova; din informațiile primite până în prezent, delegația moldoveană va fi formată din circa 5-7 persoane, dorindu-se participarea și a decanului Baroului Chișinău.

:: Buletinul Informativ al Consiliului Uniunii şi al Comisiei Permanente a UNBR – august 2016 (pag. 24)


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.