Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANPC a verificat băuturile răcoritoare, sucurile și nectarurile din fructe
01.09.2016 | JURIDICE.ro


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 25 iulie – 5 august 2016, o actiune de control ce a vizat conformitatea si modul de etichetare, prezentare si publicitate a bauturilor racoritoare, a sucurilor si  nectarurilor de fructe, potrivit unui comunicat al ANPC, dat publicitatii miercuri, 31 august 2016.

Masuri dispuse:
– oprirea definitiva si retragerea de la comercializare a 41.341 litri de bauturi racoritoare, nectaruri si sucuri din fructe in valoare de circa 32.689 lei. Produsele erau improprii consumului uman (produse depozitate in condiţii improprii sau cu data durabilitatii minimale depasita);

– oprirea temporara de la comercializare a 24.763 litri de bauturi racoritoare, nectaruri si sucuri din fructe in valoare de 130.790 lei pana la remedierea neconformitatilor constatate;

–  aplicarea de 429 sanctiuni contraventionale, din care 273 amenzi in valoare de 705.400 lei si 156 avertismente pentru incalcarea reglementarilor privind protectia consumatorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate