Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Guvernul a modificat normele metodologice de aplicare a Legii-cadru a descentralizării
01.09.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Guvernul a aprobat miercuri, 31 august 2016, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii-cadru a descentralizării, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Actul normativ stipulează că grupurile de lucru pentru descentralizarea competențelor, care vor avea caracter permanent, vor trebui să elaboreze analizele de impact, indicatorii de monitorizare și evaluare a standardelor de calitate și a standardelor de cost, precum şi criteriile, indicatorii cantitativi și calitativi, mecanismele de coordonare metodologică, de monitorizare și verificare privind organizarea fazelor-pilot.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate