Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Argeș. Dezbaterea privind susținerea proiectelor de candidatură pentru alegerile CSM 2016

01.09.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În aplicarea dispoziţiilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 317/2004, în vederea întâlnirii magistraţilor cu toţi candidaţii, judecătorii Tribunalului Argeş invită candidaţii de tribunale pentru Alegerile în Consiliul Superior al Magistraturii 2016, la o dezbatere pentru susţinerea Proiectelor de candidatură privind obiectivele propuse ca viitor membru C.S.M., în faţa colectivului de judecători, potrivit unui anunț al Tribunalului Argeş, semnat de judecător Mariana Vârgă – Vicepreședinte, dat publicității joi, 1 septembrie 2016.

Dezbaterile vor avea loc la sediul Tribunalului Argeş din Mun. Pitești, strada I. C. Brătianu nr. 7, județul Argeș, în zilele de 12 și 16 septembrie 2016, începând cu ora 11:00, fiecare candidat având posibilitatea să-și prezinte proiectul în funcție de programul de campanie agreat.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week