Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul/examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor și procurorilor septembrie-decembrie 2016
08.09.2016 | JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 6 septembrie 2016, organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor și procurorilor, la Bucureşti, în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016, conform calendarului de desfăşurare a concursului – Anexa 1 la nota direcţiei de specialitate.

Judecători:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele:
– neincluderea în lista posturilor ce urmează a fi scoase la concurs a funcţiei de preşedinte al Tribunalului Caraş- Severin;
– neincluderea funcţiei de vicepreşedinte al Tribunalului Caraş-Severin;
– neincluderea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Dej, care se va vacanta la data de 16 ianuarie 2017;
– includerea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Însurăţei;
– includerea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Săveni;
– neincluderea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Piatra Neamţ.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii scoase la concurs – Anexa 2, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 01.01.2017, inclusiv, ţinând cont şi de soluţiile mai sus adoptate.

Procurori:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele:
– includerea funcţiei de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care se va vacanta la data de 1 octombrie 2016, prin promovare, ca urmare a valorificării de către titularul postului a rezultatului obţinut la concursul de promovare din data de 3 aprilie 2016;
– neincluderea funcţiei de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni;
– neincluderea funcţiei de prim procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs – anexa 3, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2017, inclusiv, ţinând cont şi de soluţiile mai sus adoptate.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat următoarele:
– tematica şi bibliografia concursului/examenului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii – anexa 4;
– modelul de cerere tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor – anexele 5 -6.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenţa comisiilor de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.