« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concursul/examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor și procurorilor septembrie-decembrie 2016
08.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 6 septembrie 2016, organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor și procurorilor, la Bucureşti, în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016, conform calendarului de desfăşurare a concursului – Anexa 1 la nota direcţiei de specialitate.

Judecători:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele:
– neincluderea în lista posturilor ce urmează a fi scoase la concurs a funcţiei de preşedinte al Tribunalului Caraş- Severin;
– neincluderea funcţiei de vicepreşedinte al Tribunalului Caraş-Severin;
– neincluderea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Dej, care se va vacanta la data de 16 ianuarie 2017;
– includerea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Însurăţei;
– includerea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Săveni;
– neincluderea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Piatra Neamţ.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii scoase la concurs – Anexa 2, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 01.01.2017, inclusiv, ţinând cont şi de soluţiile mai sus adoptate.

Procurori:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele:
– includerea funcţiei de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care se va vacanta la data de 1 octombrie 2016, prin promovare, ca urmare a valorificării de către titularul postului a rezultatului obţinut la concursul de promovare din data de 3 aprilie 2016;
– neincluderea funcţiei de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni;
– neincluderea funcţiei de prim procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs – anexa 3, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2017, inclusiv, ţinând cont şi de soluţiile mai sus adoptate.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat următoarele:
– tematica şi bibliografia concursului/examenului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii – anexa 4;
– modelul de cerere tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor – anexele 5 -6.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenţa comisiilor de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.