Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Calendarul estimativ pentru depunerea candidaturilor pentru funcția de președinte al Secției I Civile a ICCJ


09.09.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte al Secției I civile în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, conform calendarului estimativ.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul estimativ în vederea reluării procedurii pentru depunerea de candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care se va vacanta la data de 17 septembrie 2016:

– 9 septembrie 2016 – publicarea pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii şi a instanţei supreme a anunţului privind reluarea procedurii de depunere de candidaturi pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
– 9 septembrie – 10 octombrie 2016: depunerea candidaturilor la Consiliul Superior al Magistraturii;
– 11 – 27 octombrie 2016: verificarea, de către Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, dacă judecătorii care şi-au depus candidatura au făcut parte din serviciile de informaţii înainte de 1990 sau au colaborat cu acestea şi comunicarea rezultatului verificării;
– 17 octombrie 2016: publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor de candidatură;
– 11-27 octombrie 2016: verificarea, de către Direcţia resurse umane şi organizare, a înscrisurilor depuse la dosarele de candidatură şi solicitarea completării acestora, după caz;
– 28-31 octombrie 2016: elaborarea Notei Direcţiei resurse umane şi organizare de prezentare a candidaturilor şi a documentelor ataşate în susţinerea acestora;
– 1-3 noiembrie 2016: analizarea candidaturilor de către Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii şi formularea propunerilor de numire în funcţia de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro