Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Calendarul estimativ pentru depunerea candidaturilor pentru funcția de președinte al Secției I Civile a ICCJ
09.09.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte al Secției I civile în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, conform calendarului estimativ.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul estimativ în vederea reluării procedurii pentru depunerea de candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care se va vacanta la data de 17 septembrie 2016:

– 9 septembrie 2016 – publicarea pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii şi a instanţei supreme a anunţului privind reluarea procedurii de depunere de candidaturi pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
– 9 septembrie – 10 octombrie 2016: depunerea candidaturilor la Consiliul Superior al Magistraturii;
– 11 – 27 octombrie 2016: verificarea, de către Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, dacă judecătorii care şi-au depus candidatura au făcut parte din serviciile de informaţii înainte de 1990 sau au colaborat cu acestea şi comunicarea rezultatului verificării;
– 17 octombrie 2016: publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor de candidatură;
– 11-27 octombrie 2016: verificarea, de către Direcţia resurse umane şi organizare, a înscrisurilor depuse la dosarele de candidatură şi solicitarea completării acestora, după caz;
– 28-31 octombrie 2016: elaborarea Notei Direcţiei resurse umane şi organizare de prezentare a candidaturilor şi a documentelor ataşate în susţinerea acestora;
– 1-3 noiembrie 2016: analizarea candidaturilor de către Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii şi formularea propunerilor de numire în funcţia de preşedinte al Secției I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti