Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Craiova și-a desemnat candidatul pentru CSM


8 septembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Alegeri CSM, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Biroul de Informare și Relații cu Clienții al Curții de Apel Craiova a dat publicității joi, 8 septembrie 2016, un comunicat privind desemnarea candidatului Curţii de Apel Craiova pentru funcţia de membru al CSM:

„În data de 7 septembrie 2016 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel Craiova, în vederea desemnării candidatului acestei instanţe pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, dintre magistraţii care şi-au depus candidatura, respectiv doamna judecător Adina Ponea şi domnul judecător Dan Spânu.

Adunarea Generală a fost legal constituită conform art.14 alin.1 din Legea nr. 317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii prin prezenţa a cel puţin două treimi din numărul judecătorilor instanţei, respectiv 82 din totalul de 93 judecători.

În urma exercitării votului în mod direct, secret şi personal de către judecătorii prezenţi, conform art.10 din acelaşi act normativ, candidatul desemnat pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii este doamna judecător Adina Ponea, care a obţinut 61 voturi din totalul de 76 voturi valabil exprimate, 6 buletine de vot fiind constatate nule.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro