Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Craiova și-a desemnat candidatul pentru CSM
08.09.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Biroul de Informare și Relații cu Clienții al Curții de Apel Craiova a dat publicității joi, 8 septembrie 2016, un comunicat privind desemnarea candidatului Curţii de Apel Craiova pentru funcţia de membru al CSM:

„În data de 7 septembrie 2016 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel Craiova, în vederea desemnării candidatului acestei instanţe pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, dintre magistraţii care şi-au depus candidatura, respectiv doamna judecător Adina Ponea şi domnul judecător Dan Spânu.

Adunarea Generală a fost legal constituită conform art.14 alin.1 din Legea nr. 317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii prin prezenţa a cel puţin două treimi din numărul judecătorilor instanţei, respectiv 82 din totalul de 93 judecători.

În urma exercitării votului în mod direct, secret şi personal de către judecătorii prezenţi, conform art.10 din acelaşi act normativ, candidatul desemnat pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii este doamna judecător Adina Ponea, care a obţinut 61 voturi din totalul de 76 voturi valabil exprimate, 6 buletine de vot fiind constatate nule.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate