« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
 1 comentariu

Radu Ionescu: Poate se va gândi cineva să facă o astfel de aplicație prin care studenții să umble prin București și să descopere tot felul de biblioteci
13.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Radu Ionescu

Radu Ionescu

Av. Radu Ionescu, Managing Partner IONESCU SAVA, s-a referit, în cadrul dezbaterii Pokemonii printre noi – discuții juridice –, organizată de Societatea de Științe Juridice, la caracterul educativ al aplicaţiilor.

Radu Ionescu: „E interesant că suntem la o școală de vară în care am pus mai mult accentul pe știință decât pe joc, spre nemulțumirea tinerilor noștri colegi. Promitem că în seara asta inversăm raportul. Este în firea noastră, așa cum ai spus și tu, Mihai, să căutăm jocul, avem un creier construit pentru a se juca. E de așteptat ca astfel de aplicații care apelează la setea noastră de joc să aibă succes. Îmi doresc pe viitor ca astfel de aplicații să vină și cu un pic de știință, de educație, de învățătură. Poți să folosești toate trăsăturile acestei aplicații astfel încât să dai ceva bun societății, o formă de educație. Nu știu acum să vă spun care, poate se va gândi cineva de la JURIDICE.ro să facă o astfel de aplicație prin care studenții să umble prin București și să descopere tot felul de biblioteci. La cât de răspândite sunt instanțele în București, probabil că unul pentru descoperirea tuturor instanțelor din București ar fi foarte util.”

 
Secţiuni: Cyberlaw, JURIDICE.ro, Media & Publicitate, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Radu Ionescu: Poate se va gândi cineva să facă o astfel de aplicație prin care studenții să umble prin București și să descopere tot felul de biblioteci”

  1. închise. Bibliotecile. Că așa se întâmplă de regulă, când programul bibliotecii este ca și cum studenții ar avea cursuri în week-end, și în vacanța de vară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD