Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
 1 comentariu

Radu Ionescu: Poate se va gândi cineva să facă o astfel de aplicație prin care studenții să umble prin București și să descopere tot felul de biblioteci


13 septembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Cyberlaw, Media & Publicitate, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Radu Ionescu

Radu Ionescu

Av. Radu Ionescu, Managing Partner IONESCU SAVA, s-a referit, în cadrul dezbaterii Pokemonii printre noi – discuții juridice –, organizată de Societatea de Științe Juridice, la caracterul educativ al aplicaţiilor.

Radu Ionescu: „E interesant că suntem la o școală de vară în care am pus mai mult accentul pe știință decât pe joc, spre nemulțumirea tinerilor noștri colegi. Promitem că în seara asta inversăm raportul. Este în firea noastră, așa cum ai spus și tu, Mihai, să căutăm jocul, avem un creier construit pentru a se juca. E de așteptat ca astfel de aplicații care apelează la setea noastră de joc să aibă succes. Îmi doresc pe viitor ca astfel de aplicații să vină și cu un pic de știință, de educație, de învățătură. Poți să folosești toate trăsăturile acestei aplicații astfel încât să dai ceva bun societății, o formă de educație. Nu știu acum să vă spun care, poate se va gândi cineva de la JURIDICE.ro să facă o astfel de aplicație prin care studenții să umble prin București și să descopere tot felul de biblioteci. La cât de răspândite sunt instanțele în București, probabil că unul pentru descoperirea tuturor instanțelor din București ar fi foarte util.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro