Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Propuneri de modificare a dispozițiilor privind mandatul reprezentantului auditorilor de justiție în Consiliului Ştiințific


14 septembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Științific al Institutului Național al Magistraturii a dat publicității Hotărârea nr. 16 din data 1 septembrie 2016, semnată de Roxana Rizoiu, Membru al Consiliului Științific. Prin hotărâre s-a decis că:

(1) În aplicarea dispozițiilor art. 4 alin. (1) și (2) și art. 5 alin. (4) din Regulamentul INM, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 127/2007, cu modificările și completările ulterioare, decide că alegerea reprezentantului auditorilor de justiție în Consiliul științific se va face în adunarea generală a auditorilor de justiție din anul I și II de studiu, convocată în termen de cel mult 30 de zile de la începutul anului de învățământ care debutează în ianuarie 2017, pentru un mandat de 1 an, calculat de la data alegerii.

(2) Decide invitarea, fără drept de vot, la fiecare dintre ședințele Consiliului științific planificate până la alegerea reprezentantului auditorilor de justiție în Consiliul științific conform dispozițiilor alin. (1), a reprezentantului anului I în curs, în vederea expunerii punctului de vedere al auditorilor de justiție și formulării de propuneri privind problemele cu care este sesizat Consiliul științific.

(3) Decide inițierea unei propuneri de modificare a dispozițiilor din Regulamentul INM ce reglementează mandatul reprezentantului auditorilor de justiție în Consiliului științific, în sensul prevederii posibilității alegerii unui reprezentant interimar, cu mandat mai mic de 1 an.

:: Hotărârea nr. 16/01.09.2016 (pct. 9)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro