Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Protocol de colaborare INM – CNSC


14 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În şedinţa Consiliului Științific al Institutului Național al Magistraturii, din data de 1 septembrie 2016, s-a aprobatat încheierea unui protocol de colaborare cu Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, potrivit unei Hotărâri semnată de Roxana Rizoiu, Membru al Consiliului Științific.

În cadrul aceleiași Hotărâri s-a aprobat și Metodologia de organizare și desfășurare a seminariilor (întâlnirilor) semestriale ale judecătorilor din cadrul instanțelor judecătorești cu consilieri de soluționare a contestațiilor din cadrul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, specialiști ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, precum și cu alte categorii de experți, în vederea unificării practicii judiciare și administrativ – 4 jurisdicționale în materia atribuirii contractelor de achiziție publică, contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii (anexa 7).

Hotărârea se va transmite Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor și se va înainta Consiliului Superior al Magistraturii, spre aprobare.

:: Hotărârea nr. 16/01.09.2016 (pct. 11)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii