Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Protocol de colaborare INM – CNSC
14.09.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În şedinţa Consiliului Științific al Institutului Național al Magistraturii, din data de 1 septembrie 2016, s-a aprobatat încheierea unui protocol de colaborare cu Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, potrivit unei Hotărâri semnată de Roxana Rizoiu, Membru al Consiliului Științific.

În cadrul aceleiași Hotărâri s-a aprobat și Metodologia de organizare și desfășurare a seminariilor (întâlnirilor) semestriale ale judecătorilor din cadrul instanțelor judecătorești cu consilieri de soluționare a contestațiilor din cadrul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, specialiști ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, precum și cu alte categorii de experți, în vederea unificării practicii judiciare și administrativ – 4 jurisdicționale în materia atribuirii contractelor de achiziție publică, contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii (anexa 7).

Hotărârea se va transmite Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor și se va înainta Consiliului Superior al Magistraturii, spre aprobare.

:: Hotărârea nr. 16/01.09.2016 (pct. 11)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti