« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Tribunalul București. Distonocalmul nu afectează discernământul
14.09.2016 | Laurențiu PETRE, Bianca RADOSLAV

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Laurențiu Petre

Bianca Radoslav

Împrejurarea că, la momentul formulării cererii de încetare a raporturilor de muncă, salariatul reclamant a fost afectat emoțional, că avea tensiune mare și a luat calmante nu este suficientă, prin ea însăși, să formeze convingerea că a existat o viciere a consimțământului salariatului. Chiar dacă salariatul s-ar fi aflat sub efectul medicamentelor, respectiv a produsului “Distonocalm”, nu este afectat discernământul celui căruia i se administrează, așa după cum rezultă din descrierea produsului menționată în prospectul acestuia. (Tribunalul București, secția a VIII-a, conflicte de muncă și asigurări sociale, hotărârea civilă nr. 10897 din data de 19 noiembrie 2014, nepublicată, având ca obiect contestație concediere)

Laurențiu Petre, avocat SĂVESCU & ASOCIAȚII
Bianca Radoslav, student, Facultatea de Drept a Universității din București

 
Secţiuni: Dreptul muncii, Dreptul sanatatii, Jurisprudență Tribunale, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD