TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul București. Distonocalmul nu afectează discernământul
14.09.2016 | Laurențiu PETRE, Bianca RADOSLAV


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Laurențiu Petre

Bianca Radoslav

Împrejurarea că, la momentul formulării cererii de încetare a raporturilor de muncă, salariatul reclamant a fost afectat emoțional, că avea tensiune mare și a luat calmante nu este suficientă, prin ea însăși, să formeze convingerea că a existat o viciere a consimțământului salariatului. Chiar dacă salariatul s-ar fi aflat sub efectul medicamentelor, respectiv a produsului “Distonocalm”, nu este afectat discernământul celui căruia i se administrează, așa după cum rezultă din descrierea produsului menționată în prospectul acestuia. (Tribunalul București, secția a VIII-a, conflicte de muncă și asigurări sociale, hotărârea civilă nr. 10897 din data de 19 noiembrie 2014, nepublicată, având ca obiect contestație concediere)

Laurențiu Petre, avocat SĂVESCU & ASOCIAȚII
Bianca Radoslav, student, Facultatea de Drept a Universității din București

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate