Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Botoșani a adoptat Memorandumul privind justiţia, ca formă de protest
14.09.2016 | JURIDICE.ro

Tribunalul Botoșani a dat publicității miercuri, 14 septembrie 2016, Hotărârea nr. 6/14.09.2016 prin care se stabilește cu majoritate de voturi, susţinerea Memorandumului privind Justiţia, întocmit de către Asociaţiile Profesionale ale Magistraţilor, în septembrie 2016, şi emiterea unui comunicat de presă în acest sens, precum şi publicarea/ afişarea prezentei hotărâri, împreună cu Memorandumul, pe portalul instanţei/ la uşa instanţei.

De asemenea, s-a hotărât, cu majoritate de voturi, ca la data de 17 octombrie 2016, ora 13:00, să se desfăşoare o altă Adunare Generală a judecătorilor Tribunalului Botoşani, în măsura în care solicitările cuprinse în Memorandum nu vor primi o rezolvare favorabilă.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.