Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Botoșani a adoptat Memorandumul privind justiţia, ca formă de protest
14.09.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Tribunalul Botoșani a dat publicității miercuri, 14 septembrie 2016, Hotărârea nr. 6/14.09.2016 prin care se stabilește cu majoritate de voturi, susţinerea Memorandumului privind Justiţia, întocmit de către Asociaţiile Profesionale ale Magistraţilor, în septembrie 2016, şi emiterea unui comunicat de presă în acest sens, precum şi publicarea/ afişarea prezentei hotărâri, împreună cu Memorandumul, pe portalul instanţei/ la uşa instanţei.

De asemenea, s-a hotărât, cu majoritate de voturi, ca la data de 17 octombrie 2016, ora 13:00, să se desfăşoare o altă Adunare Generală a judecătorilor Tribunalului Botoşani, în măsura în care solicitările cuprinse în Memorandum nu vor primi o rezolvare favorabilă.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate