Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Decret de numire la conducerea ICCJ – 14 septembrie 2016. UPDATE


18 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

18 septembrie 2016: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat încetarea delegării în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Iulia-Cristina Tarcea, începând cu data de 14 septembrie 2016, ca urmare a numirii în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de vicepreşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Iulia-Cristina Tarcea, începând cu data de 14 septembrie 2016, ca urmare a numirii în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 2)

***

15 septembrie 2016: Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat miercuri, 14 septembrie 2016, decretul pentru numirea judecătorului Iulia-Cristina Tarcea în funcţia de Preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică