Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești a adoptat Memorandumul privind justiţia, ca formă de protest
15.09.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Ploiești încunoștiințează printr-un comunicat dat publicității joi, 15 septembrie 2016, că Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curții de Apel Ploiești întrunită astăzi, în cvorum legal, a adoptat cu majoritatea voturilor membrilor prezenți, următoarele:

1. Susținerea “Memorandumului privind justiţia”, precum și a demersurilor Asociațiilor profesionale ale magistraților privind susținerea memoriului adresat Avocatului Poporului prin care se solicită sesizarea Curții Constituționale cu privire la neconstituționalitatea O.U.G. nr. 43/2016;

2. Inițierea unei prime forme de protest constând în purtarea unei banderole albe în ședințele de judecată, pe o perioadă de două săptămâni, începând cu data de 19 septembrie 2016,  după care se va întruni o nouă Adunarea Generală a Judecătorilor pentru a decide asupra viitoarelor demersuri.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate