Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PT Tulcea. Tentativă de omor, loviri și alte violențe, încăierare, distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice. Arestare preventivă


19 septembrie 2016 | Georgiana-Camelia LUCIU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Georgiana-Camelia Luciu

Georgiana-Camelia Luciu

PT Tulcea. Tentativă de omor, loviri și alte violențe, încăierare, distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice. Arestare preventivă.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C. G., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, loviri și alte violențe, încăierare, distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice.

La data de 14 septembrie 2016, inculpatul (aflat în stare de reţinere) a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele:
La data de 6 septembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane aflate în centrul oraşului Măcin din judeţul Tulcea, inculpatul C. G. a lovit victima cu o bâtă în zona capului, producându-i acesteia o infirmitate fizică permanentă. De asemenea, inculpatul a lovit și alte două persoane vătămate, a distrus bunuri și a tulburat grav ordinea și liniștea publică, fiind necesară intervenția agenților de poliție la fața locului. 

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică