Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Întrebare preliminară cu privire la dobândirea în mod fraudulos a unui certificat E101


19 septembrie 2016 | Mihaela MAZILU-BABEL
Secţiuni: CJUE, Dreptul securitatii sociale, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Mihaela Mazilu-Babel

Mihaela Mazilu-Babel

Judecătorul suprem belgian se întreabă cu privire la dobândirea în mod fraudulos a unui certificat E101 (C-359/16 Altun și alții).

Situația de fapt:
1. securitate socială;
2. necesitatea de a afla dacă o altă instanță decât cea din statul membru de origine a detașării poate să anuleze sau să nu ia în considerare un certificat E101 atunci când situația de fapt supusă aprecierii acesteia permite să se constate că certificatul respectiv a fost dobândit sau invocat în mod fraudulos;
3. cauza privește aplicarea articolului 11 din Regulamentul nr. 574/72 în versiunea aplicabilă înainte de abrogarea sa prin articolul 96 alineatul (1) din Regulamentul (CE) nr. 987/2009.

Dispoziții incidente: articolul 11 alineatul (1) din Regulamentul (CEE) nr. 574/72

dr. Mihaela Mazilu-Babel

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro