Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat: Maria (Nicola) Corîci / 26 septembrie 2016


20 septembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Doctorandul Maria (Nicola) P. Corîci va susţine public, în data de 26 septembrie 2016, ora 12, Sala prof. Constantin Stoicescu, Facultatea de Drept a Universității din București, teza de doctorat cu titlul „Cauzele justificative în dreptul penal român”, coordonată de prof. univ. dr. Constantin Mitrache, potrivit unui anunț al Universității din București.

Comisia pentru susţinerea tezei este următoarea:

Preşedinte: Decan – conf. univ. dr. Flavius A. Balas

Membri:
prof. univ. dr. Constantin Mitrache – conducător de doctorat;
prof. univ. dr. Tudorel Toader – referent oficial;
prof. univ. dr. Viorel Pașca – referent oficial;
prof. univ. dr. Bogdan Nicolae Bulai – referent oficial.

:: Rezumatul tezei

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro