Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM a declanșat procedura pentru ocuparea funcției de director al INM


21 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat faptul că începând cu data de 20 septembrie 2016 este vacantă funcția de director al Institutului Național al Magistraturii și că declanșează procedura de ocupare a acestei funcții, în conformitate cu dispozițiile art. 12 din Regulamentul Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 127/2007, cu modificările și completările ulterioare, potrivit unui anunț al Consiliului Superior al Magistraturii, dat publicității marți, 20 septembrie 2016.

Directorul și directorii adjuncți ai Institutului Național al Magistraturii se numesc de către Consiliul Superior al Magistraturii, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii, din rândul personalului de instruire de specialitate juridică a Institutului, al judecătorilor și procurorilor sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic, acreditat potrivit legii.

Cadidaturile pentru ocuparea funcției menționate se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, în termen de 30 de zile de la data afișării prezentului Anunț, însoțite de un curriculum vitae, un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.

În vedea numirii în funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Judecătorii și procurorii numiți în funcțiile de conducere menționate, vor fi detașați la Institutul Național al Magistraturii, în condițiile legii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii