Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF ref. stabilirea tarifelor maxime pentru RCA


21 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Autoritatea de Supraveghere Financiară va stabili, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a OUG nr. 54/19.09.2016, tarifele de primă (maxime) pe categorii de vehicule care se vor aplica de către societăţile de asigurare care practică RCA, potrivit unui comunicat al ASF, dat publicității marți, 20 septembrie 2016.

Tarifele vor fi adoptate prin Hotărâre de Guvern la propunerea ASF şi cu avizul Consiliului Concurenţei şi al Ministerului Finanţelor Publice.

ASF precizează că dintr-o eroare materială, art. 18 alin. (2) din OUG nr. 54/19.09.2016 face referire la art. 34 alin. (3), în loc de art. 36, alin. (3). Eroarea va fi corectată în Monitorul Oficial.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică