Secţiuni » Arii de practică » Business » Media & Publicitate
Media & Publicitate
Profesionişti

Consiliul de Mediere va primi vizita unui grup de procurori europeni. UPDATE


21 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

21 septembrie 2016: Consiliul de Mediere a primit vizita unui număr de 15 procurori din diferite țări europene, eveniment ce s-a dovedit a fi un veritabil schimb de experiență și de informații, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere.

În cadrul întâlnirii, toți cei prezenți au reiterat necesitatea ca statele europene să găsească resursele necesare pentru a perfecționa cadrul legislativ în domeniul medierii și și-au arătat încrederea în dezvoltarea profesiei la nivel european.

***

21 septembrie 2016: Consiliul de Mediere va primi miercuri, 21 septembrie 2016, vizita unui grup de procurori din mai multe state membre ale Uniunii Europene interesaţi a cunoaşte stadiul dezvoltării medierii în România. La întâlnire, Consiliul de Mediere va fi reprezentat de Ion Dedu, membru în Consiliul de Mediere, însoţit fiind de staful Secretariatului Tehnic, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere, semnat de Mugur Bogdan Mitroi – Președinte, dat publicității marți, 20 septembrie 2016.

Acest eveniment are menirea de a promova imaginea Consiliului de Mediere la nivel internaţional, fiind văzut ca şi o oportunitate de a aprofunda relaţiile interinstituţionale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică