« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Avocatul Poporului s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor profesionale ale magistraților
22.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a întâlnit cu procurorul Alexandra Lăncrănjan, Președinte al Asociației LiderJust și judecătorul Mădălina Afrăsinei, din partea Asociației Magistraților din România, și au purtat discuții referitoare la prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 43/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi pentru aplicarea unitară a dispoziţiilor legale, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului, dat publicității miercuri, 21 septembrie 2016.

Avocatul Poporului a declarat că, pentru soluționarea solicitărilor magistraților, va solicita puncte de vedere de la mai multe ministere (Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne) și de la organizațiile sindicale din domeniile sus-menționate.

Aceste opinii sunt necesare, întrucât prevederile O.U.G. nr. 43/2016 vizează categorii diverse de salariați platite din fonduri publice.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD