« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Dacă în declarațiile de interese ale magistraților trebuie menționate contractele încheiate în calitate de experți. UPDATE: Hotărârea CSM
17.10.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

17 octombrie 2016: Vineri, 14 octombrie 2016, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Hotărârea Plenului nr. 1108 din 19 septembrie 2016 privind declaraţia de interese a magistraţilor în ceea ce priveşte contractele de colaborare.

:: Hotărârea

***

23 septembrie 2016: În cadrul ședinței din 19 septembrie 2016, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că NU trebuie menţionate şi în cuprinsul declaraţiilor de interese contractele de colaborare încheiate de judecători şi procurori cu Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul Naţional al Magistraturii sau Şcoala Naţională de Grefieri în calitate de experţi, formatori sau membri ai unui grup de lucru, în cadrul proiectelor de asistenţă financiară externă nerambursabilă, precum şi contractele încheiate în calitate de formatori cu Institutul Naţional al Magistraturii sau Şcoala Naţională de Grefieri ori pentru participarea în comisii de concurs.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 27)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.