Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Profesorul Tudorel Butoi Severin va preda la Universitatea Danubius


23 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Începând cu noul an universitar, studenții Universității „Danubius” din Galați vor avea ocazia să învețe despre Criminologie și Logică juridică, chiar de la marele psiholog criminalist prof. univ. dr. Tudorel Butoi Severin, potrivit unui comunicat al Universității Danubius, dat publicității vineri, 23 septembrie 2016.

Ana Alina Ionescu Dumitrache, Purtător de cuvânt – Universitatea „Danubius”: „Este un câştig extraordinar pentru viitorii profesionişti în domeniul juridic, în special pentru cei care doresc să acceadă la statutul de judecător sau de procuror, studenții având șansa de a exploata experienţa îndelungată a domnului profesor, o veritabilă sursă a informaţiilor şi a tehnicilor practice pe care tinerii trebuie să şi le însuşească pentru a trece de obstacolele eliminatorii ale admiterii la Institutul Naţional al Magistraturii: analiza logică şi gândirea critică.

Prof. univ. dr. Tudorel Butoi Severin: „Generațiile care vor veni trebuie să răspundă provocărilor contemporaneității prin performanțele lor în domeniul juridic, economic, social etc. Din buchetul reușitei studenților nu trebuie să lipsească competența, buna credință, implicarea și responsabilitatea. Studenții se vor îndrepta din ce în ce mai mult către astfel de universități, cum este Universitatea „Danubius” din Galați care își face echipă de profesioniști în corpul profesoral. Mă bucur de atenția conducerii Universității „Danubius” ceea ce mă obligă să dedic studenților toate cunoștințele mele.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică