Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Onorariu de 6.360 EUR pentru magistraţi în vederea elaborării unui ghid de acţiune pentru managementul cazurilor de violenţă domestică


26 septembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Comunicare profesională, Content, Drept penal, Evenimente recente, Familie, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 23 septembrie 2016, Institutul Naţional al Magistraturii a anunţat prelungirea termenului privind invitaţia de participare pentru încheierea unor contracte de prestări servicii cu doi experţi naţionali (un judecător si un procuror) în vederea elaborării unui ghid de acţiune pentru managementul cazurilor de violenţă domestică pentru uzul judecătorilor şi procurorilor.

Experiență profesională:
– minim 7 ani de experiență profesională în domeniul juridic
– minim 4 ani de experienţă profesională în calitate de procuror/judecător
– minim 2 ani de experiență în investigarea sau soluţionarea cauzelor de violenţă domestică în calitate de procuror/ judecător
– cel puţin o activitate de expert/ lector/ formator/ raportor în cadrul unor evenimente, ce implică activități din domeniul combaterii violenţei domestice şi a violenţei de gen
– cel puţin o participare la un proiect similar, ce a implicat redactarea unui raport/ ghid de acțiune/ manual de bune practici.

Onorariu poate fi de maximum 265 Euro, TVA inclus (dacă expertul îşi desfăşoară activitatea ca plătitor de TVA), pe zi pentru cel mult 12 zile de lucru pentru fiecare dintre cei 2 experţi. Onorariu va fi impozitat la sursă conform Codului Fiscal.

Astfel, onorariu: 12 zile lucrătoare x 265 euro/zi/expert x 2 experţi = 6.360 euro, echivalent a 32.854 lei, TVA inclus (dacă e cazul), respectiv 16.427 lei/ expert.

:: anunţul

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro