BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Onorariu de 6.360 EUR pentru magistraţi în vederea elaborării unui ghid de acţiune pentru managementul cazurilor de violenţă domestică

26.09.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 23 septembrie 2016, Institutul Naţional al Magistraturii a anunţat prelungirea termenului privind invitaţia de participare pentru încheierea unor contracte de prestări servicii cu doi experţi naţionali (un judecător si un procuror) în vederea elaborării unui ghid de acţiune pentru managementul cazurilor de violenţă domestică pentru uzul judecătorilor şi procurorilor.

Experiență profesională:
– minim 7 ani de experiență profesională în domeniul juridic
– minim 4 ani de experienţă profesională în calitate de procuror/judecător
– minim 2 ani de experiență în investigarea sau soluţionarea cauzelor de violenţă domestică în calitate de procuror/ judecător
– cel puţin o activitate de expert/ lector/ formator/ raportor în cadrul unor evenimente, ce implică activități din domeniul combaterii violenţei domestice şi a violenţei de gen
– cel puţin o participare la un proiect similar, ce a implicat redactarea unui raport/ ghid de acțiune/ manual de bune practici.

Onorariu poate fi de maximum 265 Euro, TVA inclus (dacă expertul îşi desfăşoară activitatea ca plătitor de TVA), pe zi pentru cel mult 12 zile de lucru pentru fiecare dintre cei 2 experţi. Onorariu va fi impozitat la sursă conform Codului Fiscal.

Astfel, onorariu: 12 zile lucrătoare x 265 euro/zi/expert x 2 experţi = 6.360 euro, echivalent a 32.854 lei, TVA inclus (dacă e cazul), respectiv 16.427 lei/ expert.

:: anunţul

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week