Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

ASF selectează practicieni în insolvenţă
26.09.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Insolvență
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 23 septembrie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că organizează procedura anuală de selecţie în vederea completării Listei practicienilor în insolvenţă agreaţi de ASF aprobate prin Hotărârea Consiliului ASF nr. 55/07.10.2015.

Data până la care practicienii în insolvenţă interesaţi de participarea la această selecţie pot depune dosarele de participare la Autoritatea de Supraveghere Financiară este 5 octombrie 2016, ora 14.00.

Dosarele se depun la Registratura generală, în plic sigilat pe care vor fi înscrise următoarele: „Documentaţie pentru selecţia practicienilor în insolvenţă agreaţi de A.S.F.”, numele/denumirea, adresa/sediul social, precum şi menţiunea „A nu se desigila decât de către Comisia de avizare a practicienilor în insolvenţă”.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti