Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

ASF selectează practicieni în insolvenţă


26 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 23 septembrie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că organizează procedura anuală de selecţie în vederea completării Listei practicienilor în insolvenţă agreaţi de ASF aprobate prin Hotărârea Consiliului ASF nr. 55/07.10.2015.

Data până la care practicienii în insolvenţă interesaţi de participarea la această selecţie pot depune dosarele de participare la Autoritatea de Supraveghere Financiară este 5 octombrie 2016, ora 14.00.

Dosarele se depun la Registratura generală, în plic sigilat pe care vor fi înscrise următoarele: „Documentaţie pentru selecţia practicienilor în insolvenţă agreaţi de A.S.F.”, numele/denumirea, adresa/sediul social, precum şi menţiunea „A nu se desigila decât de către Comisia de avizare a practicienilor în insolvenţă”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii