Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia a IV-a, la final
26.09.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 23 septembrie 2016, cei 200 de tineri participanţi la cea de-a patra ediţie a Programului Oficial de Internship al Guvernului României au absolvit stagiul în cadrul unei ceremonii la care au participat viceprim-ministrul Costin Borc, miniştri şi secretari de stat din Guvernul României, precum şi preşedinţi şi directori generali ai instituţiilor-gazdă din acest an, evenimentul având loc la Biblioteca Națională a României, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Tinerii au fost implicaţi, pe parursul celor două luni, atât în activități la nivelul instituției-gazdă, cât şi în evenimente comune organizate de echipa din cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. În fiecare săptămână, internii au avut întrevederi cu demnitari români şi diplomaţi acreditaţi la Bucureşti, au vizitat instituții-emblemă, precum Curtea Constituțională a României, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţială, Banca Naţională a României sau Curtea de Conturi a României. De asemenea, stagiarii au participat la traininguri, competiţii, consultări, simulări ale proceselor administrative şi întâlniri administrative.

Absolveniţii din acest an provin din 20 de universități românești şi din alte 32 de universități din Europa, Asia şi America de Nord. Tinerii se alătură reţelei de Alumni formate din absolvenţii celor trei promoţii anterioare ale Programului Oficial de Internship, organizat de Guvernul României.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate