Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Mihai Mareș, expert într-un dosar la Londra


26 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mihai Mareș

Avocat drd. Mihai Mareș, partener fondator MAREȘ/ DANILESCU / MAREȘ, s-a aflat, săptămâna trecută, la Londra, unde a prezentat în cadrul unui dosar de extrădare un raport de expert (Expert Opinion) în fața unui judecător de la Westminster Magistrates’ Court. Datorită înaltei sale expertize profesionale, avocat drd. Mihai Mareș a oferit lămuriri magistratului privind un cetățean de origine română pe numele căruia fusese emis un ordin de extrădare de o instanță română.

Pentru acest dosar, avocat drd. Mihai Mareș a colaborat cu una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din Marea Britanie – Kingsley Napley.

Ediția din 2016 a prestigiosului ghid juridic internațional Legal500 a nominalizat pentru prima dată în categoria „Leading Individuals” din sfera litigiilor, un avocat de drept penal al afacerilor (white-collar crime).

Avocatul penalist Mihai Mareș a intrat astfel în categoria selectă a celor mai titrați avocați din România, fiind recunoscut drept „unul dintre puținii avocați specializați în criminalitatea gulerelor albe”, „având cunoștințe aprofundate și experiență în cazurile de business crime”.

Mihai Mareș este de asemenea singurul avocat din România recomandat în acest domeniu de către prestigioasa asociație internațională Global Legal Experts.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii