TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Mihai Mareș, expert într-un dosar la Londra
26.09.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mihai Mareș

Avocat drd. Mihai Mareș, partener fondator MAREȘ/ DANILESCU / MAREȘ, s-a aflat, săptămâna trecută, la Londra, unde a prezentat în cadrul unui dosar de extrădare un raport de expert (Expert Opinion) în fața unui judecător de la Westminster Magistrates’ Court. Datorită înaltei sale expertize profesionale, avocat drd. Mihai Mareș a oferit lămuriri magistratului privind un cetățean de origine română pe numele căruia fusese emis un ordin de extrădare de o instanță română.

Pentru acest dosar, avocat drd. Mihai Mareș a colaborat cu una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din Marea Britanie – Kingsley Napley.

Ediția din 2016 a prestigiosului ghid juridic internațional Legal500 a nominalizat pentru prima dată în categoria „Leading Individuals” din sfera litigiilor, un avocat de drept penal al afacerilor (white-collar crime).

Avocatul penalist Mihai Mareș a intrat astfel în categoria selectă a celor mai titrați avocați din România, fiind recunoscut drept „unul dintre puținii avocați specializați în criminalitatea gulerelor albe”, „având cunoștințe aprofundate și experiență în cazurile de business crime”.

Mihai Mareș este de asemenea singurul avocat din România recomandat în acest domeniu de către prestigioasa asociație internațională Global Legal Experts.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate