Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

ANFP ref. dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în cadrul seminarului „Carieră şi Etică în Funcţia Publică”
28.09.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust

Între 22-23 septembrie 2016, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat la Târgu Mureș seminarul regional cu tema „Carieră şi Etică în Funcţia Publică”, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În cadrul seminarului au fost prezenți 74 de reprezentanţi ai administraţiei publice – funcţionari publici din primării, instituţii ale prefectului, consilii judeţene şi servicii publice deconcentrate din judeţele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Temele principale ale seminarului s-au axat pe noutățile privind implementarea legislaţiei specifice funcţiei publice, fiind abordate subiecte precum: etică în funcţia publică, promovare, structuri organizatorice, avize, concursuri etc. De asemenea, au fost prezentate câteva din inițiativele ANFP în ceea ce privește dezvoltarea profesională a funcționarilor publici.

József Birtalan, președinte Agenția Națională a Funcționarilor Publici: „Sunt convins că participarea la acest seminar a clarificat problematicile legate de respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul funcţiei publice şi al funcţionarilor publici, precum şi pe cele privind standardele etice şi normele de conduită din serviciul public, urmând ca rolul dumneavoastră să fie acela de a disemina în cadrul instituţiilor din care faceţi parte informaţiile dobândite în cele două zile de seminar.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti