Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 27 septembrie 2016
28.09.2016 | JURIDICE.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 27 septembrie 2016, decretele de decorare a sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2016, de la Rio de Janeiro, Republica Federativă a Braziliei.

Astfel, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru rezultatele remarcabile obţinute la Jocurile Olimpice de vară moderne – a XXXI-a ediţie, Rio 2016 (Rio de Janeiro, Brazilia), pentru dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc şi a imaginii României în lume, Președintele României a conferit:
– Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa I, doamnelor Loredana Dinu, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu, sportive scrimă;
– Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, cu o baretă, domnilor Florin Mergea și Horia Tecău, sportivi tenis;
– Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, doamnei Roxana Gabriela Cogianu, sportivă canotaj;
– Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu două barete, doamnelor Mădălina Bereş, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Boguş, Daniela Druncea, Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Ioana Strungaru, sportive canotaj, respectiv Albert Saritov, sportiv lupte libere.

Totodată, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru rezultatul de exceptie obţinut la Jocurile Paralimpice de vară moderne – a XV-a ediţie, Rio 2016 – Jogos Paralímpicos (Rio de Janeiro, Brazilia), pentru dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc şi a imaginii României în lume, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu două barete, domnului Florin-Alexandru Bologa, sportiv judo.

Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Tineretului şi Sportului, doamna Elisabeta Lipă.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.