« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Raluca Prună și ambasadorul Regatului Norvegiei la București au inaugurat Centrul Terapeutic pentru Femei Gherla
28.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 26 septembrie 2016, Raluca Prună, Ministrul Justiției și Tove Bruvik Westberg, ambasadorul Regatului Norvegiei la București au inaugurat Centrul Terapeutic pentru Femei din cadrul Penitenciarului Gherla, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Raluca Prună, Ministrul Justiției: „Am încredere că serviciile centrului vizitat astăzi vor ajuta persoanele private de libertate să se reintegreze cu adevărat în societate la finalul executării pedepsei. Încurajez Administrația Națională a Penitenciarelor să continue dezvoltarea unor centre similare, la nivelul întregului sistem penitenciar, precum și în alte domenii, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor persoanelor deținute. Sunt convinsă că, prin activitatea depusă, Centrul Terapeutic pentru Femei Gherla va deveni un pol de expertiză și bune practici, utile întregii societăți”.

Tove Bruvik Westberg, ambasadorul Regatului Norvegiei la București: „România și Norvegia au o colaborare extinsă în domeniul serviciilor corecționale. Centrul pentru femei aflate în detenție, inaugurat astăzi la Gherla, este un excelent exemplu al colaborării bilaterale și al transferului de cunoștințe. Am fost încântată să aflu de la reprezentanții penitenciarului Bredtveit din Norvegia, prezenți astăzi aici, despre contactele și experiențele valoroase stabilite și împărtășite între diverse instituții și organizații din țările noastre. Am încredere că eforturile tuturor celor implicați în înființarea acestui centru vor contribui la scopul final al acestei inițiative – reintegrarea socială a fostelor deținute.”

 
Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD