Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații, Sistemul judiciar

Tribunalul Maramureș ref. rezultatele alegerilor judecătorilor biroului de circumscripție

30 septembrie 2016 | Noemi PETRA

Vineri, 30 septembrie 2016, Tribunalul Maramureș a dat publicității rezultatele alegerilor judecătorilor pentru Biroul de circumscripție electoral județean nr. 26, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș, semnat de jud. Cristina Laura Lihet – Președinte.

Astăzi, 30.09.2016, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a judecătorilor care vor face parte din Biroul circumscripţiei electorale judeţene nr. 26, Maramureş, înfiinţat în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016.
În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, au fost desemnaţi să facă parte din biroul circumscripţiei electorale județene, următorii judecători:
– Ligia Ramona Mihaela Simon – judecător la Secţia penală;
– Nicolae Stamate Tămășan – judecător la Secţia I civilă;
– Dorin Danci – judecător la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.
Menţionăm că, în termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, îi vor alege pe preşedintele biroului electoral şi pe locţiitorul acestuia.
Tragerea la sorţi s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile Legii nr. 208/2015 pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaților, Hotărârii Guvernului României nr. 634 din 31 august 2016 privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaţilor din anul 2016 şi Hotărârii Guvernului României nr. 635 din 31 august 2016 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale, a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică