Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tribunalul Maramureș ref. rezultatele alegerilor judecătorilor biroului de circumscripție


30 septembrie 2016 | Noemi PETRA
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 30 septembrie 2016, Tribunalul Maramureș a dat publicității rezultatele alegerilor judecătorilor pentru Biroul de circumscripție electoral județean nr. 26, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș, semnat de jud. Cristina Laura Lihet – Președinte.

Astăzi, 30.09.2016, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a judecătorilor care vor face parte din Biroul circumscripţiei electorale judeţene nr. 26, Maramureş, înfiinţat în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016.
În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, au fost desemnaţi să facă parte din biroul circumscripţiei electorale județene, următorii judecători:
– Ligia Ramona Mihaela Simon – judecător la Secţia penală;
– Nicolae Stamate Tămășan – judecător la Secţia I civilă;
– Dorin Danci – judecător la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.
Menţionăm că, în termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, îi vor alege pe preşedintele biroului electoral şi pe locţiitorul acestuia.
Tragerea la sorţi s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile Legii nr. 208/2015 pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaților, Hotărârii Guvernului României nr. 634 din 31 august 2016 privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaţilor din anul 2016 şi Hotărârii Guvernului României nr. 635 din 31 august 2016 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale, a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro