« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Statutului Casei de Asigurări a Notarilor Publici din România
03.10.2016 | Cosmina SIMA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 764 din 30 septembrie 2016 a fost publicată Hotărârea nr. 61/2016 privind modificarea şi completarea Statutului Casei de Asigurări a Notarilor Publici din România, aprobat prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România nr. 11/2014.

Ca principale modificări, se pot enunta:

– Statutul este completat cu precizarea că mandatul Consiliului de administrație începe de la data de 1 martie a anului calendaristic în care şi-a început mandatul Consiliul Uniunii, dată de la care încetează mandatul vechiului Consiliu de administraţie;

– prevederile Statutului sunt corelate cu acte normative ulterioare, privind răspunderea civilă a notarilor publici, numai cu aprobarea Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România şi se supun ratificării în primul Congres.

– mandatul membrilor Consiliului de administraţie desemnaţi pentru legislatura 2012-2016 se prelungeşte până la data de 1 martie 2018.

Cosmina Sima

 
Secţiuni: Lege 9, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD