« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

ANP. Conferința finală – Stabilirea unui mecanism ecologic de reintegrare socială a deținuților
04.10.2016 | Noemi PETRA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 29 septembrie 2016, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, împreună cu Kriminalomsorgen-Region Sør (Serviciile Penitenciare din Regiunea de Sud, Norvegia), Penitenciarul Tulcea şi consorţiul format din Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi Asociaţia Romano ButiQ, au organizat, prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009 – 2014, conferința finală a proiectului „Stabilirea unui mecanism ecologic de reintegrare socială a deținuților”, la Tulcea, potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Printre invitații de seamă a conferinței s-au numărat Excelența Sa Tove Bruvik Westberg, ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Marius Vulpe, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, comisar șef de penitenciare.

Acțiunile desfășurate în cadrul evenimentului au fost următoarele:
– formarea profesională a peste 100 de deținuți (mai mult de jumatate dintre acestia fiind de etnie romă) de a deprinde meșteșuguri tradiționale și de a realiza construcții ecologice;
– formarea profesională a 50 de directori de penitenciare, în domeniul sistemului de detenție dezvoltat pe principiile ecologiei umane;
– creșterea conștientizării și implicării societății în ceea ce privește îmbunătățirea șanselor de reintegrare a deținuților după liberare, cu precădere a celor de etnie romă.

 
Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD