Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MJ a declanșat procedura de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST


5 octombrie 2016 | Noemi PETRA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 3 octombrie 2016, Ministerul Justiției a lansat procesul de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST, potrivit unui anunț al Ministerului Justiției.

Noul adjunct al membrului național la EUROJUST își va începe mandatul la o dată ce va fi convenită cu EUROJUST, dar nu mai devreme de data de 5 ianuarie 2017. Candidatul admis trebuie să fie disponibil pentru preluarea funcției începând cu această dată.

Adjunctul membrului național la EUROJUST va fi numit prin ordin al ministrului justiției, cu avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Noul adjunct al Membrului național la EUROJUST trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
a) este cetățean român, cu domiciliul în România;
b) este procuror sau judecător cu o vechime în magistratură de minimum 12 ani;
c) are experiență în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale organizate, a corupției sau a terorismului;
d) are experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale;
e) cunoaște la un nivel avansat (scris, vorbit) limba engleză ( cunoașterea la nivel avansat a unei a doua limbi de circulație în UE reprezintă un avantaj).

Candidaturile se vor depune la sediul Ministerului Justiției – Direcția Resurse Umane din strada Apolodor 17, sector 5, București sau via e-mail se va trimite o scrisoare de intenție în limba engleză și un curriculum vitae european tehnoredactate în format Word sau pdf, însoțite de copiile oricăror documente pe care candidații le apreciază ca fiind pertinente pentru a atesta experiența acestora până la data de 1 noiembrie 2016 la Direcția Resurse Umane, la adresa dru@just.ro (tel 037.204.1176).

Afișarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în data de 10 noiembrie 2016 pe site-ul Ministerului Justiției. Persoanele care, în opinia Comisiei, întrunesc condițiile, vor fi invitate la un interviu, în data de 16 noiembrie 2016, începând cu orele 10.00 la sediul Ministerului Justiției.

Afișarea rezultatelor interviului va avea loc luni, 19 noiembrie 2016, pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică