Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MJ a declanșat procedura de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST
05.10.2016 | Noemi PETRA

Luni, 3 octombrie 2016, Ministerul Justiției a lansat procesul de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST, potrivit unui anunț al Ministerului Justiției.

Noul adjunct al membrului național la EUROJUST își va începe mandatul la o dată ce va fi convenită cu EUROJUST, dar nu mai devreme de data de 5 ianuarie 2017. Candidatul admis trebuie să fie disponibil pentru preluarea funcției începând cu această dată.

Adjunctul membrului național la EUROJUST va fi numit prin ordin al ministrului justiției, cu avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Noul adjunct al Membrului național la EUROJUST trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
a) este cetățean român, cu domiciliul în România;
b) este procuror sau judecător cu o vechime în magistratură de minimum 12 ani;
c) are experiență în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale organizate, a corupției sau a terorismului;
d) are experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale;
e) cunoaște la un nivel avansat (scris, vorbit) limba engleză ( cunoașterea la nivel avansat a unei a doua limbi de circulație în UE reprezintă un avantaj).

Candidaturile se vor depune la sediul Ministerului Justiției – Direcția Resurse Umane din strada Apolodor 17, sector 5, București sau via e-mail se va trimite o scrisoare de intenție în limba engleză și un curriculum vitae european tehnoredactate în format Word sau pdf, însoțite de copiile oricăror documente pe care candidații le apreciază ca fiind pertinente pentru a atesta experiența acestora până la data de 1 noiembrie 2016 la Direcția Resurse Umane, la adresa dru@just.ro (tel 037.204.1176).

Afișarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în data de 10 noiembrie 2016 pe site-ul Ministerului Justiției. Persoanele care, în opinia Comisiei, întrunesc condițiile, vor fi invitate la un interviu, în data de 16 noiembrie 2016, începând cu orele 10.00 la sediul Ministerului Justiției.

Afișarea rezultatelor interviului va avea loc luni, 19 noiembrie 2016, pe pagina de internet a Ministerului Justiției.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.