Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MJ a declanșat procedura de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST
05.10.2016 | Noemi PETRA

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 octombrie 2016, Ministerul Justiției a lansat procesul de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST, potrivit unui anunț al Ministerului Justiției.

Noul adjunct al membrului național la EUROJUST își va începe mandatul la o dată ce va fi convenită cu EUROJUST, dar nu mai devreme de data de 5 ianuarie 2017. Candidatul admis trebuie să fie disponibil pentru preluarea funcției începând cu această dată.

Adjunctul membrului național la EUROJUST va fi numit prin ordin al ministrului justiției, cu avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Noul adjunct al Membrului național la EUROJUST trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
a) este cetățean român, cu domiciliul în România;
b) este procuror sau judecător cu o vechime în magistratură de minimum 12 ani;
c) are experiență în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale organizate, a corupției sau a terorismului;
d) are experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale;
e) cunoaște la un nivel avansat (scris, vorbit) limba engleză ( cunoașterea la nivel avansat a unei a doua limbi de circulație în UE reprezintă un avantaj).

Candidaturile se vor depune la sediul Ministerului Justiției – Direcția Resurse Umane din strada Apolodor 17, sector 5, București sau via e-mail se va trimite o scrisoare de intenție în limba engleză și un curriculum vitae european tehnoredactate în format Word sau pdf, însoțite de copiile oricăror documente pe care candidații le apreciază ca fiind pertinente pentru a atesta experiența acestora până la data de 1 noiembrie 2016 la Direcția Resurse Umane, la adresa dru@just.ro (tel 037.204.1176).

Afișarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în data de 10 noiembrie 2016 pe site-ul Ministerului Justiției. Persoanele care, în opinia Comisiei, întrunesc condițiile, vor fi invitate la un interviu, în data de 16 noiembrie 2016, începând cu orele 10.00 la sediul Ministerului Justiției.

Afișarea rezultatelor interviului va avea loc luni, 19 noiembrie 2016, pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti