Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CAS a redus suspendarea activității Mariei Sharapova
06.10.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 30 septembrie 2016, Curtea de Arbitraj Sportiv, prin Luigi Fumagalii, Președinte, a decis în cazul CAS 2016/A/4643 Sharapova v. ITF următoarele:
1. Recursul formulat la 9 iunie 2016 de către Maria Sharapova, împotriva deciziei pronunțate de către Tribunalul Independent al Federației Internaționale de Tenis din data de 6 iunie 2016, este admis parțial.
2. Decizia pronunțată de către Tribunalul Independent al Federației Internaționale de Tenis din data de 6 iunie 2016 a fost restrasă.
3. Maria Sharapova va fi suspendată timp de 15 luni, începând cu 26 ianuarie 2016.
4. Rezultatele individuale ale Mariei Sharapova obținute la „Australian Open” din data de 26 ianuarie 2016, inclusiv punctele WTA și premiul în bani, sunt descalificate.
5. Prezenta procedură arbitrală este gratuită, făcând excepție taxa Biroului Instanței CAS în valoare de 1.000 CHF, care a fost deja plătită de către Maria Sharapova.
6. Părțile vor suporta cheltuielile în legătură cu aceste proceduri arbitrale.
7. Orice alte moțiuni sau plângeri sunt respinse.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate