BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

„Scale up” – noua schemă multianuală de ajutor de stat pentru IMM-uri
06.10.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 5 octombrie 2016, Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri a susținut o dezbatere publică privind Schema de finanțare “Scale Up”, de 900 de milioane de lei pentru IMM-uri, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Dezbaterea a avut ca invitați reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii, patronatelor, instituțiilor financiar-bancare, asociațiilor profesionale, dar și oficiali din Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Consiliul Concurenței, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Claudiu Vrînceanu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și președinte al Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM: „Acest proiect are trei calități: este relevant și solicitat de mediul de business, este rezultatul muncii unui grup mixt format din specialiști ai ministerului și ai mediului de afaceri, și, totodată, este susținut de întreaga echipă guvernamentală. Programul este special creat pentru a susține atât investițiile companiilor mici și mijlocii, cât și pașii pe care îi fac pentru a crește și inova. Noi estimăm că aproximativ 200 de beneficiari vor primi finanțare prin acest proiect.

“Scale Up” este o schemă multianuală de ajutor de stat pentru IMM-uri care se va desfășura în perioada 2017-2020 și are o valoare totală de 900 de milioane de lei (200 de milioane de euro). Astfel, bugetul anual maxim al schemei va fi de aproximativ 225 milioane de lei (în jur de 50 de milioane euro).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate