Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Auditorii de justiție vor efectua stagii de practică la avocați și în 2017
09.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Interprofesional, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Avand in vedere Protocolul incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Institutul National al Magistraturii avand ca obiect cooperarea intre cele doua institutii, in vederea desfasurarii practicii avocatiale a auditorilor de justitie, cursanti ai INM si urmare adresei UNBR inregistrata la Baroul Bucuresti sub nr. 9882/R/ 06.10.2016, Baroul Bucuresti invita avocatii sa exprime (pana la data de 9 octombrie 2016) disponibilitatea de a asigura desfasurarea stagiului de practica in cadrul formei de exercitare a profesiei (e-mail: elena.hirdau@baroul-bucuresti.ro), potrivit unui anunt semnat de av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti.

De asemenea, este necesar a se preciza:
– numele si prenumele indrumatorilor si numărul de auditori care poate fi primit in practică si indrumat efectiv (conform regulamentului, maxim doi auditori de justiţie la un indrumător), având in vedere că indrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime in profesie de cel puţin 8 ani. In acest scop, vor fi avuti in vedere numai indrumatorii care pot asigura in mod efectiv activitate de indrumare;
– domeniul preponderent de activitate/specializare al formei de organizare a profesiei;
– adresa completă, telefon, fax, email, la care forma de exercitare a profesiei isi desfasoara in mod real si efectiv activitatea;
– acceptul formelor de exercitare a profesiei privind colaborarea si in anul 2017 (numai in cazul celor care au mai participat la aceasta actiune)

Pentru anul 2017 aceasta activitate a fost planificata in perioada 16 ianuarie – 12 februarie 2017.

Baroul Bucuresti aduce la cunostinta membrilor sai ca va face demersuri pentru ca activitatea indrumatorilor auditorilor de justitie in cadrul proiectului mai sus amintit, sa fie evaluata si punctata ca activitate de pregatire profesionala.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti