Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a lansat proiectul cu finanțare europeană POC – PrivateSky
10.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Cyberlaw, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 6 octombrie 2016, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în calitate de beneficiar, a încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC), contractul de finanțare pentru proiectul cu titlul: „Dezvoltare experimentală în parteneriat public privat pentru crearea de platforme cloud autohtone cu caracteristici avansate de protecție a datelor, acronim PrivateSky”, potrivit unui comunicat al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Scopul proiectului este de a transfera cunoștințe rezultate în urma activității de cercetare desfășurate în cadrul Facultății de Informatică către industria de IT, prin platforma de tip PaaS (Platform as a Service), numită PrivateSky, care le va permite companiilor mici și mari să lanseze produse inovative pe noi piețe sau pentru conversia/ integrarea aplicațiilor on-premise către/ cu aplicații cloud.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti