Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR propune un nou Protocol cu MJ, UPDATE: revenire la MJ
16.11.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

16 noiembrie 2016: Marţi, 15 noiembrie 2016, Uniunea Naţională a Barourilor din România a dat publicităţii Reveniera formulată de către Departamentul de Coordonare a Asistenței Judiciare al UNBR și transmisă la Ministerul Justiției cu nr. 57-DCAJ-2016 din 9 noiembrie 2016 și înregistrată la Ministerul Justiției la nr. 94903/09.11.2016.

Revenirea a fost formulată la adresa nr. 57-DCAJ-2016 din 7 octombrie 2016 a Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare al UNBR, înregistrată la Ministerul Justiției la nr. 84652/07.10.2016.

:: Revenirea

***

8 octombrie 2016: Vineri, 7 octombrie 2016, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității adresa nr. 57-DCAJ-2016 a Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare (DCAJ) al UNBR, înregistrată la Ministerul Justiției la nr. 84652/7.10.2016, prin care, sub semnătura Coordonatorului DCAJ, Vicepreședinte av. dr. Petruț Ciobanu a fost transmisă Ralucăi Prună, Ministrul Justiției, propunerea inițierii discuțiilor necesare încheierii unui nou Protocol între Ministerul Justiției și Uniunea Națională a Barourilor din România.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti