Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete
 1 comentariu

CSM nu a avizat un stagiu de pregătire la Londra pentru Camelia Bogdan
11.10.2016 | Noemi PETRA

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul ședinței din 6 octombrie 2016, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât că nu poate fi avizată favorabil solicitarea formulată de jud. Camelia Bogdan (nici Direcţia afaceri europene, relaţii internaţionale şi programe, în particular, nici Consiliul Superior al Magistraturii, în general, nu are atribuţii în avizarea deplasărilor în străinătate sau în verificarea existenţei acordului instanţei pentru deplasări, atunci când aceste deplasări au loc la iniţiativa magistraţilor, nici măcar în cazul activităţilor de formare profesională), întrucât în cazul deplasărilor în străinătate, la iniţiativa magistratului, iar nu a Consiliului Superior al Magistraturii sau a instituţiilor coordonate, chiar dacă este vorba despre activităţi de formare profesională, nu sunt aplicabile dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 518/1995 privind drepturile şi obligaţiile personalului român trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, cu modificările şi completările ulterioare, şi nici dispoziţiile Regulamentului privind drepturile şi obligaţiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară, Institutul Naţional al Magistraturii şi Şcoala Naţională de Grefieri, precum şi stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 335/13.03.2014.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 27)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti