Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare

Mesaj pentru alegeri


26 octombrie 2016 | Oliver-Felix BĂNILĂ
Secţiuni: Alegeri CSM, Content, Opinii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Oliver-Felix Bănilă

Oliver-Felix Bănilă

Stimate coleg / colegă,

Vă rog să îmi permiteți să vă aduc la cunoștință candidatura mea pentru unul dintre cele două locuri de reprezentant al parchetelor de pe lângă tribunale în viitorul Consiliu Superior al Magistraturii.

Am luat decizia de a mă înscrie în această competiție electorală în considerarea vechimii neîntrerupte de 20 de ani în funcția de procuror și a atașamentului profund pe care îl am față de magistratură, în general, și față de funcția de procuror, în special.

Am considerat că experiența profesională și personală acumulată, atât în funcțiile de execuție, cât și în funcția de conducere, de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pe care am deținut-o în ultimii 6 ani, faptul că provin de la un parchet de tribunal din teritoriu (în condițiile în care procurorii din teritoriu reprezintă ponderea cea mai numeroasă în Ministerul Public), precum și credința pe care o am în necesitatea de a asigura într-un organism colectiv echilibrul, comunicarea, o stare non conflictuală și un spirit de echipă, pot fi atuuri care să vă garanteze dumneavoastră cea mai bună reprezentare la acest nivel, în cel mai înalt for al magistraturii. Așa fiind, și pe această cale, vă adresez rugămintea de a lectura proiectul pe care vi-l supun atenției și de a-mi acorda din timpul dumneavoastră la întâlnirile din perioada următoare.

Cu considerație,
Prim-procuror Oliver-Felix Bănilă
Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro