Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

INM. Conferința susținută de jud. dr. Rodica Aida Popa a avut un mare succes

12.10.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 7 octombrie 2016, la Institutul Național al Magistraturii, jud. dr. Rodica Aida Popa, Secția Penală a ICCJ și formator colaborator la INM, reprezentant al României la CCJE din cadrul Consiliului Europei, membru al grupului de lucru al CCJE-GT în pregătirea avizului nr. 17 referitor la justiţie, evaluare, independenţă, a susținut conferința „Rolul Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni în consolidarea justiției europene. Locul sistemelor judiciare naționale în planul justiției europene. Există sau nu un profil al judecătorului european?”, potrivit unui comunicat al Institutului Național al Magistraturii dat publicității marți, 11 octombrie 2016.

Conferința a avut succes iar auditorii prezenți s-au arătat interesați de tema prezentată. Pe viitor, Institutul Național al Magistraturii va mai organiza astfel de activități adresate auditorilor din justiție, contribuind la formarea pluralistă a acestora, principiu consacrat în documentul intitulat „Strategia formării inițiale în cadrul INM”, aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week