Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Rezultate selecție experți specializaţi în domeniul insolvenţei persoanelor fizice, output 2.7


12 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marti, 11 octombrie 2016, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității un anunț privind rezultatele selecției a doi experţi specializaţi în domeniul insolvenţei persoanelor fizice în cadrul proiectului „Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, output 2.7, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma anunţului publicat pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, au fost înregistrate două candidaturi: judecător Diana Elena Ungureanu şi judecător Nicoleta Mirela Nastasie.

În urma evaluării, comisia a admis candidatura şi a decis selectarea judecătorului Diana Elena Ungureanu şi a judecătorului Nicoleta Mirela Nastasie pentru a participa în cadrul proiectului, în calitate de experţi specializaţi în domeniul insolvenţei persoanelor fizice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii